Get Adobe Flash player
Kontakt 3 YouTube  Facebook  Instagram  

Пошук...

Наша адреса

 33027, Україна, 

м. Рівне, 

вул. Вишиванка, 35

тел. (0362) 64-34-03, 

Email: tehnich-college@nuwm.edu.ua

Ми на Google карті

 

Банери

Лічильник відвідувачів

1047545
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
В цьому місяці
За весь період
102
200
102
1481
3705
1047545
Ваш IP: 3.235.42.157
Server Time: 2024-03-19 12:33:44

Нагородження переможців Рівненської Малої академії наук

18 травня 2023 року в ошатній залі Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру відбулася XIVПідсумкова сесія Рівненської Малої академії наук учнівської молоді. Були присутні переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту, їх наукові наставники, керівники районних відділів освіти, освітніх закладів міста та області, запрошені гості, наукова спільнота Рівненської МАН.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій КОВАЛЬ, акцентуючи увагу на необхідності розвитку таких талантів, закликав обдарованих старшокласників не зупинятися на досягнутому, вигравати усі подальші конкурси, впевнено прямувати до мети, а також передав вітання від міністра освіти і науки України Оксена ЛІСОВОГО. Заступник голови Рівненської обласної військової ради Сергій СВИСТАЛЮК привітав учасників свята, наголосивши, що юні манівці – це еліта майбутнього України, закликав молодь прославляти нашу державу своїми перемогами на теренах Європи, передав вітання від усього депутатського корпусу Рівненської обласної ради.

18 травня 2023 року в ошатній залі Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру відбулася XIVПідсумкова сесія Рівненської Малої академії наук учнівської молоді. Були присутні переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту, їх наукові наставники, керівники районних відділів освіти, освітніх закладів міста та області, запрошені гості, наукова спільнота Рівненської МАН.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій КОВАЛЬ, акцентуючи увагу на необхідності розвитку таких талантів, закликав обдарованих старшокласників не зупинятися на досягнутому, вигравати усі подальші конкурси, впевнено прямувати до мети, а також передав вітання від міністра освіти і науки України Оксена ЛІСОВОГО. Заступник голови Рівненської обласної військової ради Сергій СВИСТАЛЮК привітав учасників свята, наголосивши, що юні манівці – це еліта майбутнього України, закликав молодь прославляти нашу державу своїми перемогами на теренах Європи, передав вітання від усього депутатського корпусу Рівненської обласної ради.

Ректор Рівненської духовної семінарії ПЦУ отець Віталій ЛОТОЦЬКИЙ відмітив, що Рівненська Мала академія – це велика сім`я і родина, подякував за те, що сьогодні юні науковці впевнено дивляться вперед у майбутнє, передав вітання від митрополита Рівненського і Острозького ІЛАРІОНА. Заступниця директора департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Марина ПАШКОВСЬКА виступила з доповіддю про здобуття і досягнення учнів та педагогів РМАНУМ з 2006 по 2023рр. В онлайн режимі до присутніх звернулася директорка Малої академії наук України Тетяна ПЕЩЕРІНА, звернувши увагу на високий рівень роботи Рівненської МАН. Також пані Тетяна довела до відома присутніх, що саме сьогодні у Києві в онлайн-форматі триває ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких проєктів МАН України. Рівненська область представлена 61 учасником. Директор МАН Олександр АНДРЄЄВ подякував кожному юному таланту, побажав успіхів і досягнень.

Особливо яскравою була церемонія нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, молодих учених Рівненщини, педагогів, кандидатів, докторів наук.

Студенти ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП» упродовж багатьох років є активними учнями Рівненської МАН та вкотре здобувають призові місця у відповідних секціях. Цьогоріч дипломом Першого ступеня департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації за І місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, у секції «Технологічні процеси та перспективні технології» (Відділення технічних наук) нагороджений Павло МІНАЄВ, студент 2 курсу, спеціальності «Прикладна математика», у секції ««Науково-технічна творчість та винахідництво» (Відділення технічних наук) – Костянтин АСЄЄВ, студент 2 курсу, спеціальності «Прикладна математика». У секції «Авіа та ракетобудування, машинобудування і робототехніка» (Відділення технічних наук) – Леонтій ВОЛОДИМИРЕЦЬ, студент ІІІ курсу, спеціальності «Автоматизація та комп`ютерно інтегровані технології».

Дипломом Другого ступеня за ІІ місце у секції «Гідрологія» (Відділення наук про Землю) нагороджений Владислав БАЧЕВИЧ, студент І курсу спеціальності «Автоматизація та комп`ютерно інтегровані технології».

Дипломом Третього ступеня за ІІІ місце у секції «Науково-технічна творчість та винахідництво» (Відділення технічних наук) нагороджений Михайло ШЕВЧУК, студент ІІІ курсу, спеціальності «Автоматизація та комп`ютерно інтегровані технології».

Дипломом учасника ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Хімія» (Відділення хімії та біології) нагороджений Назар БАРАНЧУК, студент 1 курсу спеціальності «Хімічні технології та інженерія».

Свідоцтво випускника, посвідчення дійсного члена, значок обласного комунального позашкільного навчального закладу Рівненська Мала академія наук учнівської молоді отримали Павло МІНАЄВ, Костянтин АСЄЄВ, Леонтій ВОЛОДИМИРЕЦЬ, Михайло ШЕВЧУК, Владислав БАЧЕВИЧ.

Подякою голови Рівненської обласної ради нагороджена Наталія МІНАЄВА, кандидат технічних наук, викладач ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП», керівник гуртка «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження», Почесною грамотою голови Рівненської обласної ради - Ірина БОДНАРЮК, кандидат економічних наук, викладач ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП», керівник гуртка «Фінанси, грошовий обіг та кредит» за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у підготовку переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022-2023н.р.

Грамотою обласного комунального позашкільного навчального закладу «Рівненська Мала академія наук учнівської молоді» Рівненської обласної ради нагороджений Відокремлений структурний підрозділ Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП за результативну роботу та забезпечення активної участі обдарованої студентської молоді у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в Рівненській області у номінації «Найкращий коледж області -2023». Три роки поспіль наш заклад освіти має найвищі показники. Отримувала нагороду заступник директора з навчальної роботи, заслужений працівник освіти України Лариса ОСАДЧА.

Патріотичне піднесення церемонії доповнили музичні дарунки: пісні «Заспіваймо пісню за Україну», «Можна все на світі вибирати сину, вибрати не можна тільки Батьківщину» у виконані соліста Рівненської обласної філармонії Павла МІЩУКА; патріотична хореографічна композиція «Незламні»; вокально-хореографічна композиція «Воля» тощо. Вів програму свята заступник директора РМАНУМ з навчально-методичної роботи Олександр МАЗУР.

З впевненістю можна сказати, що цей величний захід надовго запам`ятається присутнім, надихатиме на нові звершення, перемогу на благо України.

Олена ЗЕЛІНСЬКА, викладач.

12

6

 

3457910Bodnaryuk