ВСП "Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП"

Про проведення старостату студентських груп

 

15.05.2024 р. у ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП» відбулося чергове засідання старостату здобувачів фахової передвищої та вищої освіти.

        На засіданні виступила заступник директора з навчальної роботи, Заслужений працівник освіти України Лариса ОСАДЧА, акцентувавши увагу на питаннях освітнього процесу:

-        успішної підготовки студентів, зокрема ІІ-ІІІ курсів, до складання літньої заліково-екзаменаційної сесії, закінчення навчання без академічної заборгованості;

-        про проведення 16 травня 2024 року підсумкового етапу науково-теоретичної конференції коледжу, присвяченої Дню науки.

Крім того, Лариса Костянтинівна довела до відома присутніх заходи, які відбуватимуться 16.05.2024 р. у коледжі та Національному університеті водного господарства та природокористування до свята Дня вишиванки, яке поєднує українців, прославляє нашу культуру, виховує любов до національних символів. І саме, одягнена вишиванка 16 травня – символ незламності українського духу, заява на весь світ про те, що українці – вільний народ.

         На засіданні були присутні завідувачі відділень Людмила Ткачук, Світлана Степчук, Оксана Гакало, Наталія Бондаренко.

                                                                  Завідувач відділення Людмила Ткачук

6 150524 1

6 150524 2